تخته سرو چوبی، روش استفاده

تخته سرو چوبی، روش سرو و استفاده، مزایا و معایب آن

تابستان نزدیک است و وقت مهمانی و دور همی ها آغاز می شود و من مطمئنم که بیشتر شما مهمان خواهید داشت. پس چگونه غذا را سرو کنیم که بسیار خوشمزه و و چشم نواز جلوه کند؟ اینجا به چند تخته سرو و پذیرایی اشاره می کنیم که می توان برای سرو پیش غذاها و غذاها استفاده کرد.

تخته سرو چوبی

تخته سرو چوبی ایده ای جالب و ماندگار برای سرو انواع غذا هستند. این تخته ها می توانند تخته سرو هایی از چوب های کهنه، چوب های صنعتی، چوب های رنگ شده و یا چوب های طبیعی خام باشند، به هر حال جالب و جذاب خواهند بود! ایده ی دیگر می تواند استفاده از تکه چوب بریده شده از تنه درخت باشد، می توانید آن را با رنگ تخته سیاه نیز بپوشانید تا با نوشتن بر روی آن جذاب تر شود.

تخته سرو سنگی

تخته سرو سنگ مرمر پذیرایی شما را بسیار شیک خواهد کرد. سایر سنگ ها نیز زیبایی خاص خود را دارند. این تخته ها می تواند مناسب مهمانی های مدرن و یا سبک روستایی و قدیمی باشد.

 

تخته سرو ها و نحوه استفاده و سرو غذا

این اواخر، بیشتر رستوران ها از روش های گوناگون سرو غذا به جای ظرف های سنتی و همیشگی استفاده می کنند. استفاده از تخته سرو چوبی و یا تخته سروهای سنگی می تواند سبک رستوران شما را تغییر دهد. سرو بر روی این تخته ها می تواند تجربه غذا خوری شما را یونیک و خاص کند، اما برای سرو کردن غذا بر روی این تخته ها نیاز به دنبال کردن قوانین ظروف استاندارد ندارید.

جلوگیری از آلودگی های غذا

مهم است بدانیم که تخته سرو چوبی برای تمامی غذاها کاربردی و مناسب نخواهد بود، برای مثال شما نمی خواهید پاستا را بر روی این تخته ها سرو کنید! و یا غذاهای جامد و خشکی که بسیار پراکنده و در هم و بر هم هستند و از گوشه های این تخته ها به بیرون می ریزد! مطمئن باشید که غذاهایی که بر روی تخته ها سرو می شوند از آلودگی های خش و خط های بریدگی و خراش ها تاثیر نپذیرد.

نحوه شستشو تخته سرو چوبی

تخته سرو ها را هرگز با ماشین های ظرف شویی نشویید! همیشه آن ها را با آب گرم و مایع ظرف شویی شستشو نمایید و حتما آن ها را بعد از شستشو خشک کنید. خراش ها و خط ها نیز توجه بیشتری در شستشو نیاز دارند. برای این خراش ها از روغن و یا واکس استفاده نمایید تا آب جذب بدنه تخته نشود.

 

قوانین طلایی برای تمیزکردن تخته سرو های چوبی

مهم است که هرگز ظروف و وسایل چوبی خود را در آب غوطه ور نکنید و یا در آب قرار ندهید؛ آب می تواند باعث جدا شدن چوب، ترک برداشتن و میزبان و پرورش دهنده باکتری ها در باقی مانده های غذا شود. در عوض آن را با دست، آب گرم و مایع شوینده بشویید و از غوطه ور کردن تخته سرو چوبی در آب خودداری کنید. شسشتو خوب تخته در اصل یعنی، بعد از شستشو، کامل آن را با استفاده از حوله آشپزخانه و یا حوله تمیزی خشک کنید تا از جمع آوری باکتری ها جلوگیری شود.

از روغن و یا واکسی جهت پوشاندن سطح چوب و خراش های احتمالی هر از چند گاهی استفاده نمایید تا از ورود رطوبت به عمق چوب و تخته سرو جلوگیری کنید. هرچند انتخاب روغن معدنیِ خوراکی این روزها سخت شده است پس از روغن زیتون و یا روغن های خوراکی محافظ استفاده کنید. برای اینکار روغن زیتون را به دستمالی آغشته کنید و بر روی تخته بمالید. شما باید زمانی روغن را بر روی تخته سرو بمالید که آن تخته کاملا خشک شده باشد و هرگز بلافاصله بعد از شستن این کار را نکنید!

آیا تخته های سرو چوبی ریسک استفاده دارند؟

تخته های سرو چوبی جایگزین محبوبی برای سرو غذا به جای ظروف سنتی شده اند. اما آیا اینها محل پرورش جرم و میکروب هستند. پس این موارد را باید بدانید…

از رستورانی در بیرمنگهام برای استفاده از تخته های چوبی شکایت شد! آیا نیاز است ما قبل از استفاده از این تخته ها دوباره فکر کنیم؟

هیچ شواهد و  مدارکی قوی ای وجود ندارد

دست نگه داری و تخته های چوبی خود را فعلا کنار نیاندازید، هیچ مدرکی وجود ندارد که ثابت کند تخته های چوبی بهداشت و سلامت کمتری نسبت به نوع شیشه ای، سرامیک و چینی دارند، البته اگر بعد از هر بار مصرف کاملا تمیز شوند. در کل پیشنهاد می شود که اگر تخته سرو چوبی شما خراب شد، خراش و یا خط عمیقی برداشت آن را تعویض کنید.

مشکلات تخته های چوبی

چوب زیباست، حس خوبی می دهد و اینکه کاملا طبیعی است تجربه سرو غذا را چند برابر می کند.  اما این تخته ها نیز مشکلاتی دارند:

#1: جای برای رشد باکتری زیاد است

#2 چوب گران است

#3 چوب سنگین است

#4 ماندگاری آن ها کم است

اما پلی وود: چوبی که مشکلات چوب واقعی را ندارد اما با چوب واقعی فرقی ندارد.

نامید نشوید، درست است که چوب واقعی مشکلاتی دارد اما پلی وود روسی حس خوب چوب را دارد ولی مشکلات چوب واقعی را ندارد و همان حس گرم و زیبایی شناختی چوب را خواهد داد. این ویژگی ها شامل:

  • مقاوم به رطوبت
  • مقاوم به تاب برداشتن در زمان
  • وزن سبک
  • زیبایی چوب واقعی
  • مناسب بودن قیمت تخته سرو

ما چند تخته سرو چوبی را برای شما انتخاب کرده ایم که پارامترهای گفته شده بالا را برآورده کرده و با قیمت مناسب و کیفیت فوق العاده می تواند به سرو غذاها و نوشیدنی های شما حس خوب را اضافه کند و تجربه خوردن غذا را برای میهمانان شما دو چندان کند. وابسته به نوع کاربردِ تخته سرو های چوبی می توان آن ها را به تخته سرو قهوه، تخته سرو غذا، تخته سرو پنیر و از لحاظ تنوع به مدل تخته سرو تقسیم بندی کرد.


ترجمه و بر گرفته از:

shelterness.com

blog.get-melamine.com

goodhousekeeping.com

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نقد و بررسی را شما بنویسید

اگر زمان زیادی گذشته است، کد امنیتی (ریکپچا گوگل) را دوباره به روز نمایید